SAAM Hoek van Holland

Hoi, wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar Saam Hoek van Holland. Laten we ons even voorstellen. Wij zijn het team van Saam Hoek van Holland en staan Saam altijd voor jullie met een grote glimlach klaar. Middenin het hart van Hoek van Holland vindt u ons gezellige terras en het hartelijke familierestaurant met leuke kinderhoek waar de jongste onder ons zich de hele dag kunnen vermaken. Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste pannenkoeken, schnitzels en diverse andere gerechten. Per 1 oktober 2018 zijn de broers Jasper en Wouter de eigenaren van restaurant Saam. Hun doel is het om elke gast alles naar wens te maken.

Actie! Bestel nu ons heerlijke

SAAM pannenkoeken menu

Voor maar €17,50 Ontdek de acties

Wouter & Jasper

‘De mannen van Saam’ zijn doorgewinterde horecatijgers. Wouter en Jasper zijn beiden op vroege leeftijd begonnen in de Darlingmarket in Rijswijk. Hier hebben ze de eerste keer geproefd van het mooie vak in de horeca. Waar de twee begonnen als afwassers en op jonge leeftijd vooral met elkaar ravotten in de spoelkeuken kwam echter ook al snel het serieuze werk om de hoek. Zo moesten de jonge jongens al gauw helpen in de snackbar, het grand cafe en de koffiecorner waardoor de twee zichzelf snel konden ontwikkelen. 

Na verschillende horecabaantjes zijn de 2 broers in 2015 begonnen bij wat toentertijd nog “Bellagio” heette. Zo hebben de broers samen de ontwikkeling van de mooie ijssalon naar een gezellig familierestaurant op de voet meegemaakt. Toen in 2018 de optie kwam om Saam over te nemen twijfelden de broers dus ook geen moment en zijn zij vol voor deze uitdaging gegaan.

Over SAAM

Werken bij SAAM

Ons laatste nieuws

In de wereld van SAAM Hoek van Holland

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

SAAM uit SAAM thuis!

Voor lunch, diner en huisgemaakt ijs